Skip to main content

Kontakta oss

Vi är en skara människor som brinner för att hjälpa andra att rädda liv genom utbildningar, säkerhetsprodukter och system.

“Jag har en vision om att bli branschens bästa arbetsgivare. Min dröm har varit att få driva eget företag. Att vi på firman gör skillnad och bidrar till att rädda liv är också viktigt, säger Lars.”

Lars NylanderFounder of Thinea

Lars Nylander

Grundare

073-526 42 25
lars@thinea.se

Patrick Lundgren

Säljare & Nödljusexpert

072-562 39 39
patrick@thinea.se

Erik Holkko

Brandman & Certifierad Instruktör

070-353 39 26
erik@thinea.se

Roy Andersson

Instruktör Brand & HLR

073-529 38 90
roy@thinea.se

Jacob Petersen

Expert på Rökluckor & Service

070-485 79 40
jacob@thinea.seMycket bra pedagogiskt upplagt. Tydliga exempel i genomgångarna och bra växling mellan sakinformation och exempel från livet. Öppnade för en bra interaktion med oss deltagare.

Lars A

HLR-kursen var fantastisk! Jag var nog mest nervös inför vad vi skulle få prova på och om ja skulle klara det. Kursen gjorde mig väldigt trygg men också nervös och lite stressad - Endast för att jag inte jag en aning om hur jag skulle hantera något sådant på plats, på riktigt, på allvar. Jag hoppas och tror att jag är så pass trygg att jag gör allt i min makt för att rädda liv om det skulle behövas! Kursledaren var väldigt pedagogisk och svarade på allas frågor, inget lämnades åt sidan. Han var också väldigt peppande på övningarna vilket gjorde att man pushade sig själv till tusen för att ’rädda dockans liv’. Jag är 100 % säker på att alla gick ifrån kursen med en liten extra tankeställare om verkligheten och en STOR lärdom rikare!

Sandra S

Jag tycker att utbildningen var jättebra, är glad att jag gick och jag känner mig mycket förberedd om man skulle hamna i en situation där man behöver utföra HLR samt att jag har fått bra förståelse kring hur en hjärtstartare fungerar. Instruktören var rolig, lättsam och tydlig så det blev samtidigt ett roligt "event". Jag hade inga förväntningar alls då detta var min första hlr-kurs.

Linnéa S

Var på HLR utbildning & den var otroligt givande! Lasse som höll i utbildningen var superbra, förklarade och svarade på alla frågor som alla hade. Samt fick en att känna sig lugn. Mycket bra!

Tilde L