BRANDFARLIGA HETA ARBETEN PÅ TILLFÄLLIG ARBETSPLATS

Tillsammans gör vi skillnad!

Företagsförsäkringen kräver att vi certifieras för att utföra Brandfarliga Heta Arbeten på tillfällig arbetsplats. Den här utbildningen riktar sig till dig som använder värmeutvecklande utrustning så som svets, vinkelslip, varmluftpistol osv. yrkesmässigt. Certifikatet ger dig behörighet att vara Tillståndsgivare, Utförare och Brandvakt enligt SBF 2022. Idag finns två certifieringsorgan för Brandfarliga Heta Arbeten, SVEBRA och Brandskyddsföreningen. Detta är kursen som certifieras av SVEBRA, läs mer på brandfarligaarbeten.se

Upplägg - Brandfarliga Heta Arbeten på tillfällig arbetsplats

Innehåll

Tidsåtgång: Heldag

Utbildningen lär dig om:

  • Lagstiftning och försäkringar.
  • Brandkunskap.
  • Förebyggande brandsäkerhet.
  • Riskhantering.
  • Säkerhetsregler.
  • Brandfarlig vara.
  • Praktisk släckövning.
  • Övningsuppgifter.
  • Certifieringstest.
Våra instruktörer är certifierade av SVEBRA har lång erfarenhet av brandskydd och har erfarenhet från skarpa situationer i operativ tjänst. Det bästa är om man kan förebygga branden innan den inträffar, släckaren på väggen är sista utvägen om allt annat har misslyckats.

Så här går utbildningen till

Bokad utbildning sker i någon av våra lokaler, om ni är en större grupp så kan ni boka en instruktör som kommer ut till er.

Utbildningen är en heldag med teori och en praktisk släckövning. Eftersom det är en heldagsutbildning så ingår fika och lunch. Vi har dessutom alltid massa gott godis för att hålla koncentrationen på topp.

Utbildningen har ett praktiskt släckövningsmoment, detta kan genomföras i Viritual Reality med vår VR Fire Trainer utrustning. Detta är det senaste inom brandutbildning och ger en extremt realistisk övning med möjlighet att lära sig av misstag. Vi som många andra stävar efter ett hållbart miljöarbete och detta ligger då helt i linje med dessa mål.

Efter genomförd utbildning och godkänt prov får du ett certifikat för Brandfarliga Heta Arbeten. Intyget är giltigt i fem år.

canvas

Lars Nylander
Trygghetsrådgivare

010-410 22 01
lars@thinea.se

Vill du veta mer om utbildningen?

Kontakt ersättare

Denna sida använder kakor, genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta.