Inventering och rådgivning

Det bästa är att börja med en inventering

Invent

En inventering innebär att vi tittar på er verksamhetsklass och gällande regelverk för denna. Ett möte genomförs där vi tittar på er ambitionsnivå, vilken risknivå er verksamhet kan hantera och hur ni idag jobbar med ert brandskydd. Detta skapar en bild av er verksamhet så rätt rådgivning och åtgärdsförslag tas upp. Efter mötet går vi igenom er verksamhet och tittar fysiskt efter eventuella brister och risker.

När vi samlat in den information vi behöver och vår kontroll är utförd sammanställer vi ett dokument kallat Nulägesanalys, i den kan ni läsa om er verksamhet ur risk och brandsäkerhetsperspektiv. Vi kommer göra en kvalificerad sammanställning av vår bedömning av ert brandskydd.

Därefter kan ni läsa om olika åtgärder vi bedömer som rimliga för just er verksamhet, även här kan olika nivåer presenteras så ni på ett tydligt sätt kan fatta beslut baserat på konkreta fakta.

Service
Bakifran med slackare 1080

Sist kommer en offert på vad det skulle kosta att vi åtgärdar dessa brister. Detta för att på ett rättvist sätt kunna konkurrensutsätta vårt förslag. Självklart kommer vi påvisa vilka delar ni kan göra själva.

När ni läst igenom dokumentet och diskuterat vilken nivå ni vill lägga er på tar vi ett nytt möte och pratar igenom era beslut, tittar igenom så ni förstår vad det är ni köper och vid eventuella ändringar så gör vi såklart en ny offert om detta behövs. Sedan bokar vi ett startdatum och en tidsram för utförandet.

Nu kan ni fortsätta med det ni är duktiga på med tryggheten att era risker reducerats.

Om några problem skulle uppstå i efterhand kontaktar ni oss helt enkelt. Vi lämnar alltid garanti på vårt arbete, självklart har vi en entreprenad och konsultförsäkring så båda parter kan känna sig trygga om det oväntade skulle inträffa.

work, office, team

canvas

Lars Johdet
Trygghetsrådgivare

010-410 22 01
lars@thinea.se

Skriv telefon eller e-post så hör vi av oss

Kontakt ersättare

Denna sida använder kakor, genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta.